SanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatNauris.fiReseptit

Tietosuojakäytäntömme

Blogit.fi arvostaa yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Huomioithan, että palvelumme voivat sisältää linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin. Emme voi kontrolloida näitä sivustoja, eikä tämä tietosuojalauseke koske näitä ulkopuolisia sivustoja. Suosittelemme käyttämään harkintaa selaillessasi internetiä sekä tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojakäytäntöihin erikseen.

Mihin tarkoituksiin tietoja käytämme ja mikä on käsittelyn oikeusperusta?

Käsittelemme tietoa seuraavilla tietosuojalainsäädäntöön pohjautuvilla perusteilla:

Sopimus: Käsittelemme antamiasi tietoja täyttääksemme sopimuksen palvelusta, jonka olet tilannut. Emme voi tehdä tarjousta, täyttää sopimusta, mahdollistaa palvelun käyttöä, laskuttaa palveluitamme taikka pitää sinuun yhteyttä sopimukseen liittyvissä asioissa ilman henkilötietojen käsittelyä. Pyrimme tietoja kerätessämme informoimaan, mitkä tiedot ovat pakollisia sopimuksen täyttämiseksi ja mitkä voit antaa halutessasi.

Suostumus: Voimme käsitellä tietojasi suostumuksesi perusteella lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä sähköisiä kanavia käyttäen, luovuttaaksemme yhteystietojasi valikoitujen kumppanien suoramarkkinointitoimenpiteitä varten taikka tehdäksemme markkinointi- ja mielipidetutkimuksia. Voimme myös pyytää suostumuksesi siinä tilanteessa, että käsittelyn tarkoitukset muuttuisivat. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.

Oikeutettu etu: Käsittelemme henkilötietoja palveluiden ja liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen, tuotekehitykseen ja raportointiin, profilointiin ja segmentointiin, väärinkäytösten estämiseen ja selvittämiseen sekä puhelimitse tai postitse tapahtuvaan taikka työtehtävien perusteella kohdistettuun markkinointiin. Voit vastustaa käsittelyä alla kuvatuin tavoin.

Lakisääteinen velvoite: Voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin henkilötietojasi noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Tällöin käsittely perustuu lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen.

Millaisia tietoja käsittelemme ja mistä niitä saamme?

Saamme tietoja suoraan sinulta palvelun käytön tai muun yhteydenoton kautta. Tällaisia tietoja ovat nimi ja sähköpostiosoite sekä suoramarkkinointiluvat- ja kiellot.

Automaattisesti kerätyt verkkokäyttäytymistiedot: Keräämme automaattisesti tietoja siitä, miten käytät palveluitamme ja mobiilisovelluksia (esim. vierailun kesto ja aika), millä sivustoilla ja sivustojen alueilla vierailet. Tiedot kertyvät automaattisesti palvelinlokeihin ja yhdistetään käyttäjän päätelaitteelle asetettuun evästeeseen. Lisätietoja saat evästelausekkeestamme.

Mihin tietoja luovutetaan?

Viranomaiset: Voimme luovuttaa henkilötietojasi toimivaltaisten viranomaisten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.

Suostumus: Voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi.

Yritysjärjestelyt: Mikäli myymme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, henkilötietojasi voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.

Suoramarkkinointi sekä mielipide- ja markkinatutkimukset: Voimme luovuttaa henkilötietojasi suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin, ellet ole tätä kieltänyt.

Perintä ja oikeusvaateet: Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille, jos se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, saatavien perimiseksi, mahdollisten rikkomusten tutkimiseksi taikka oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Miten tiedot suojataan?

Suojaamme henkilötietosi erittäin huolellisesti käyttämällä asianmukaisia organisatorisia ja teknisiä tietoturvakeinoja. Säilytämme rekisterin sisältämiä koneita vartioituna. Rekisteritietoihin pääseminen edellyttää käyttäjältään riittävän vaikeata salasanaa, joka vaihdetaan säännöllisesti. Salasana annetaan ainoastaan niiden henkilöiden tietoon, joille pääsy rekisteriin on välttämätöntä. Huolehdimme suojautumisesta internetistä tulevia tietomurtoja vastaan teknisin ja/tai ohjelmistollisin keinoin.

Millaisia vaikutusmahdollisuuksia rekisteröidyllä on?

Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla voit vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn:

Tietojen tarkastaminen, korjaaminen ja poistaminen: Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallennetut henkilötiedot. Pyynnöstäsi oikaisemme, täydennämme tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot.

Tietojen siirtäminen: Voit myös halutessasi saada siirretyksi antamasi henkilötiedot, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksen tai sopimuksen perusteella, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Suoramarkkinoinnin ja siihen liittyvän profiloinnin kielto-oikeus: Voit milloin tahansa kieltää tietojesi luovuttamisen ja käsittelyn suoramarkkinointia varten painamalla viestin lopussa olevaa linkkiä, muokkaamalla asetuksiasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vastustamis- ja rajoittamisoikeus: Voit vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun, henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa käsittelyä rajoitetaan siksi ajaksi, kun arvioidaan perusteita vastustaa käsittelyä. Käsittelyä voidaan rajoittaa myös mm. silloin, kun rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojen paikkansapitävyyden.

Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai muilla erikseen tarjotuin keinoin. Suoramarkkinointisuostumuksen voit peruuttaa painamalla viestin lopussa olevaa linkkiä, muokkaamalla asetuksiasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Evästeiden estäminen: Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen. Lue lisää vaikutusmahdollisuuksista evästelausekkeestamme.

Valitusoikeus: Voit tehdä valituksen viranomaiselle, mikäli katsot, että tietojasi on käsitelty tämän tietosuojalausekkeen ja kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön vastaisesti.

Kuinka kauan säilytämme tietoja?

Säilytämme tietoja asiakassuhteen keston ajan. Voit pyytää tunnuksesi poistamista palvelustamme, jolloin poistamme tiedot, eikä niitä sen jälkeen pysty enää palauttamaan.

Evästeillä ja muilla vastaavilla tekniikoilla kerättyjä verkkokäyttäytymistietoja säilytämme tyypillisesti muutamista kuukausista muutamiin vuosiin, sillä tämän ajan tietojen oletetaan kuvaavaan mielenkiinnonkohteitasi. Tiedoista pääteltyjä kohderyhmätietoja, jotka on yhdistetty asiakastietoihin, voidaan säilyttää niin kauan kuin asiakastietoja tai markkinointirekisteriä säilytetään.

Voidaanko tähän tietosuojaselosteeseen tehdä muutoksia?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja voimme muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Mindmax Oy / Blogit.fi
Y-tunnus: 2243497-7
Postiosoite: Kumitehtaankatu 5,
04260 Kerava
Sähköposti: mindmax@mindmax.fi

SUOMEN BLOGIT TOP-10

1.      Sara Parikka 549
2.  Kolmistaan 216
3.  Kalastajan vaimo 425
4.  Keltainen talo rannalla 205
5.  But I'm a human not a sandwich 217
6.  Oma Koti Valkoinen 124
7.  Karkkipäivä 155
8.  Desire Nyman 129
9.      Loving white style 83
10.Virve Fredman | Ostolakossa 159
Katso koko lista
Top-listat päivitetään maanantaisin. Päivitetty viimeksi 1.6.2020.

UUDET BLOGIT

Näytä kaikki
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

BLOGIT.FI

Blogit.fi listaa Suomen blogit. Löydä uutta luettavaa!
Tietoa sivustosta  •  Bloggaajille  •  Tietosuojaseloste  •  Käyttöehdot  •  Evästeet  •  Ota yhteyttä
Mindmax Cloudcity